Comencen les obres de reforma dels vestidors de la piscina vella i del tennis

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/10/2023

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reforma interior dels vestidors i del tennis de la Zona Esportiva Municipal. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Erdieco, d’interiorisme associats, SL per un import de 201.949 euros (IVA inclòs) i una previsió d’execució màxima de dos mesos.

La regidora d’Esports, Berta Castells, ha explicat que la reforma es du a terme perquè els vestidors es van construir el 1989 i ja presentaven moltes mancances a nivell d’instal·lacions, materials d’acabat i distribució.

Per aquest motiu, el projecte contempla una nova distribució interior en la qual es modifica la zona d’accés i recepció, es manté la situació dels vestidors a la planta baixa, però canviant la situació de les dutxes i els WC. També se substituiran les finestres existents de ferro per noves finestres d’alumini, igual que les dues portes d’accés.

S’ha previst una nova façana a la zona d’accés a les pistes de pàdel, tancant un espai que actualment és exterior. A més, s’executaran noves instal·lacions de sanejament, electricitat i abastiment d’aigua. La superfície construïda de l’edifici és de 373,96 m2.

Foto: Les obres han començat als vestidors de la piscina vella, / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

 

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This