La Brigada incorpora dos operaris destinats exclusivament a parcs i jardins

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/10/2023

Recentment, i per una durada de sis mesos, s’han incorporat dos operaris a la Brigada de Serveis de Torredembarra destinats exclusivament a la supervisió i adequació dels parcs i jardins públics, així com dels espais de socialització d’animals de companyia del municipi.

Aquests operaris s’encarregaran de realitzar o encarregar reparacions, al mateix temps que elaboraran informes de l’actual situació d’aquests espais. El regidor de Serveis i Via Pública, Vale Pino, ha explicat que s’ha creat un grup de treball intern per treballar en la millora dels parcs i jardins municipals. Per aquest motiu, els informes que duran a terme els operaris serviran de punt de partida per elaborar un inventari complet i prendre les decisions oportunes sobre les millores a realitzar.

Foto: Els dos operaris en acció. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This