Detinguts a Torredembarra dos individus que es trobaven en un habitatge amb una plantació de cànnabis

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/10/2023

La Policia Local de Torredembarra ha detingut dos individus, amb domicili desconegut, per un delicte contra la salut pública. Els fets van tenir lloc el 14 d’octubre, al voltant de dos quarts de dotze de la nit, quan la Policia Local va ser alertada d’un robatori en un habitatge, ja que hi havia llum dins a l’interior quan hauria d’haver estat buit.

Una patrulla de la Policia Local es va desplaçar ràpidament al carrer del Bergantí, a les Àmfores, on van trobar els dos individus i una plantació de cànnabis a l’interior de l’habitatge. Els homes van acabar detinguts i posteriorment lliurats als Mossos d’Esquadra.

Foto: Una imatge de la plantació de marihuana. / POLICIA LOCAL DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This