Joan Isaac presentarà el seu llibre i farà un concert el proper 21 d’octubre a l’Espai Cultural Sala del Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/10/2023

Enguany, el conegut cantautor i compositor Joan Isaac celebra els seus 50 anys sobre els escenaris i els 70 anys de vida. Ho fa amb la presentació del seu nou llibre i un concert especial que tindrà lloc al novembre al Palau de la Música però abans farà una aturada a Torredembarra el  dissabte 21 d’octubre, a les 20.00 hores, a l’Espai Cultural Sala del Mar, on tindrem el plaer de compartir amb ell una molt bona estona per repassar les principals vivències de tots aquests anys i escoltar-lo al piano perquè ens anirà tocant algunes de les seves cançons més emblemàtiques.

Issac conversarà amb el periodista Òscar Ramírez Dolcet, amic seu i president de l’associació cultural Etcètera. L’acte és gratuït i obert a tots els públics.

Foto: Joan Isaac en una imatge d’arxiu. / VIQUIPÈDIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This