Més de 7.000 persones passen per la 12a edició de la Fira de la Cervesa Artesana

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/10/2023

Més de 7.000 persones, 2.030 litres servits i 2.563 gots venuts, aquestes són les xifres més destacades de la 12a Fira de la Cervesa Artesana de Torredembarra, molt ben rebudes per l’organització que ha anat a càrrec de la Regidoria de Turisme i Comerç del 13 al 15 d’octubre, a la plaça del Castell. La procedència dels visitants ha estat diversa: Torredembarra i Baix Gaià, àrea de Barcelona i Lleida, principalment.

Una molt bona participació que s’ha vist reflectida en les diferents activitats programades: tasts de cervesa (62 persones), pintacares i inflables (380 infants), trobada d’scooters clàssics (53) i visita guiada al Castell i al Nucli antic (44 persones). A més, s’ha comptat amb les actuacions musicals de The Soulman Quartet, Dj Lluc Lafuente i Trambólicos

Els productors participants han estat Cervesera del Poblenou (Barcelona), Kibus Cervesers (Olost), Red Hop (Salomó), Ona (Vila-seca), Clandestines (Montferri), Rustika Bufona (Escaladei), La Renaixença (Espluga de Francolí), Espina de Ferro (Vilanova del Camí) i Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), i els food trucks Pepito Bravo, Alex, i He Cha Pa Ti

L’organització considera que aquesta fira permet diversificar l’oferta més enllà de l’estiu, actuant com un element dinamitzador del Nucli antic.

Foto: Una imatge de la fira, celebrada a la plaça del Castell./ ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This