Torredembarra se suma un any més a la Setmana Bio amb activitats per a donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/10/2023

Torredembarra se suma un any més a la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, que se celebra a Catalunya del 14 al 22 d’octubre. És tracta d’un esdeveniment en què es duen a terme tot un conjunt d’activitats amb l’objectiu comú de promocionar i donar a conèixer la producció i l’alimentació ecològiques a tota la població. L’activitat s’engloba dins del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament i l’Associació Mediambiental La Sínia serà l’encarregada d’impartir els tallers.

El programa és el següent:

Dimarts 17 d’octubre, a les 11 h, a la Biblioteca Mestra Maria Antònia: Taller plantes aromàtiques i els seus usos. Observarem les plantes que tenim al jardí, parlarem de les seves propietats, prendrem una infusió i elaborarem una sal d’herbes. Cal portar un pot de vidre. Activitat gratuïta amb inscripció: natura@riugaia.cat

Divendres 20 d’octubre, a les 17.30 h, al local del Grup de Dones (pl. Vila, 1): Taller de cuina saludable de tardor. Xerrada i tast de receptes amb productes ecològics i de temporada. Activitat gratuïta amb inscripció: natura@riugaia.cat

Dissabte 21 d’octubre, a les 11 h, a Cal Dània: Taller com augmentar la biodiversitat a horts i jardins. Visitarem els horts ecològics de Cal Dània i el seu hotel d’insectes, caixes-niu, marges florals, etc. Activitat gratuïta amb inscripció: natura@riugaia.cat

Hemeroteca

Tweets recents

Share This