El comerç de Torredembarra es planteja crear una nova associació

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/10/2023

Un trentena de comerciants van participar aquest dilluns, 9 de d’octubre, en la reunió convocada per la Regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament per tractar la promoció del comerç local. Una de les qüestions més destacades que va sorgir va ser la possibilitat de crear una nova associació de comerciants i empresaris ja que l’existent fins ara ha quedat inactiva. Per tractar exclusivament aquesta proposta, es durà a terme properament una nova reunió.

Altres qüestions que es van tractar van ser l’organització de la propera Fira de Nadal, que recuperarà la ubicació originària al Nucli antic (des de la plaça de la Vila fins a la plaça del Castell) els dies 16 i 17 de desembre i es va oferir als comerciants la possibilitat de disposar d’una parada dins l’espai de la fira.

La regidora de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, també va explicar que se seguiria treballant en la mateixa línia d’organitzar activitats de dinamització comercial com ara la fira fora estocs, la shopping night, la fira i activitats de Nadal, entre d’altres qüestions.

Foto: Un moment de al reunió celebrada a Cal Maiam. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This