Més de 200 persones comencen el nou curs de gimnàstica per a la gent gran a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/10/2023

Fins a 222 persones participen al nou curs de gimnàstica per a la gent gran que s’ha iniciat aquest 2 d’octubre i que es durà a terme fins a finals de maig a Torredembarra. Aquesta activitat consisteix en dos dies de gimnàstica de manteniment a la setmana (tonificació muscular, elasticitat i equilibri) i un dia d’aiguagim (gimnàstica dins de l’aigua). Es pot optar a fer les dues activitats o solament una d’elles. Les classes es duen a terme al Pavelló Municipal Sant Jordi i a la piscina.

La gimnàstica per a la gent gran és una activitat municipal gratuïta destinada a fomentar el benestar psicofísic de la gent gran, de persones afectades de fibromiàlgia o fatiga crònica i similars, que estiguin empadronades al municipi. Totes aquestes activitats serveixen perquè les persones grans se sentin millor, amb més energia, aprenguin a relaxar-se, a reduir l’estrès i a dormir millor. En definitiva, mantenir-se actiu durant aquesta etapa de la vida és molt beneficiós per la seva salut psicològica i física, a més a més de contribuir a potenciar les relacions socials. L’organització va a càrrec de la Regidoria d’Acció Social i Igualtats.

Foto: Es posa en marxa un nou curs de gimnàstica per a la gent gran. / ANNA F, / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This