Convocada una reunió amb el col·lectiu de comerciants per tractar la promoció del comerç local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/10/2023

Els comerciants de Torredembarra estan convocats a una reunió amb la regidora responsable de les àrees de Turisme i Comerç, Jovita Baltasar, per tractar la promoció del comerç local i activitats que es desenvoluparan al municipi. La trobada tindrà lloc el pròxim 9 d’octubre, a les 20 hores, a Cal Maiam.

A l’ordre del dia de la reunió, s’han previst qüestions com potenciar la continuïtat de la Unió de Comerciants i Empresaris de Torredembarra o incentivar la creació d’una nova associació per fomentar de manera conjunta la promoció del comerç local; l’organització de la propera Fira de Nadal, i la proposta de dates de les activitats previstes per la Regidoria de Turisme i Comerç al llarg de l’any 2024.

Foto: Des de l’Ajuntament es vol donar un nou impuls al comerç local. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This