Taller de defensa personal el 18 de novembre al Pavelló Municipal Sant Jordi

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/9/2023

Ja estan obertes les inscripcions a un nou taller de defensa personal que organitza la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Dojo Zanshin. S’han previst tres sessions, la primera es durà a terme el 18 de novembre i les altres dues durant el primer quadrimestre del 2024 i s’anunciaran oportunament. És una activitat gratuïta, amb places limitades.

Va dirigit a població en general a partir de 12 anys i es farà al Pavelló Municipal Sant Jordi el dissabte 18 de novembre, de 10 a 12 hores. Es recomana portar roba còmoda, aigua i tovallola. Les inscripcions es poden fer a esports.torredembarra.cat/activitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This