S’han obert les inscripcions al nou curs d’iniciació a l’escalada infantil

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/9/2023

Curs d’iniciació a l’escalada infantil per a nens i nenes de 4 a 13 anys. Aquesta és la nova oferta formativa que presenta la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i el Consell Esportiu de Tarragonès. Es durà a terme del 2 de novembre al 30 de maig i ja s’han obert les inscripcions. També s’han previst dues jornades de portes obertes abans de l’inici del curs: els dijous 19 i 26 d’octubre, de 17 a 19 hores. Qui vulgui participar en aquesta jornades ha d’enviar un correu electrònic a esport@torredembarra.cat

El curs està destinat a aquells infants que volen tenir un primer contacte amb el medi vertical. També per a aquells que hagin escalat poc i vulguin perfeccionar o resoldre dubtes. En tot cas, no és un curs per a qui vulgui fer sortides a roca.

Serà necessari portar peus de gat per poder dur a terme l’activitat. El preu és de 59,50 euros (inclou assegurança, altre material i monitoratge). Se celebrarà al Pavelló Municipal Sant Jordi els dijous, des del mes de novembre fins al mes de maig.

1r torn: de les 17 a les 18 h, per a infants nascuts entre el 2016 i el 2019.

2n torn: de les 18 a les 19 h, per a infants nascuts entre el 2010 i el 2015.

Inscripcions a esports.torredembarra.cat/activitats.

Foto: Imatge d’arxiu d’una activitat d’escalada al rocòdrom del Pavelló Municipal Sant Jordi. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This