Nova visita guiada gratuïta pel Sender Blau de Torredembarra el 29 de setembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/9/2023

El Sender Blau de Torredembarra, que és el camí que uneix Baix a Mar-Cal Bofill i els Muntanyans, s’ha promocionat aquest estiu passat amb la realització de tot un seguit de visites guiades gratuïtes que organitza la Regidoria de Sostenibilitat a través de GEPEC- Ecologistes de Catalunya. Aquest proper dissabte, 29 de setembre, se’n durà a terme una de nova.

Serà a les 18.30 hores i el punt de trobada serà a Cal Bofill. La visita guiada és gratuïta i permet conèixer una part del Sender Blau de Torredembarra: l’EIN dels Muntanyans, tot descobrint la fauna i la flora present a l’Espai Natural. Inscripcions AQUÍ. gepec.cat/agenda

Segell de qualitat

El Sender Blau de Torredembarra compta amb un segell de qualitat que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i que té per objectiu premiar i posar en valor la conservació d’entorns ja humanitzats i la interpretació del patrimoni natural i cultural, utilitzant els senders blaus com a recursos per a la conservació i l’educació ambiental a través de la realització d’activitats recreatives, turístiques i d’oci.

Foto: Una imatge del sender blau de Torredembarra. / AJ. TORREDEMARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This