Taller sobre agricultura regenerativa el 29 de setembre a Cal Dània

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/9/2023

Descobrir la interacció entre el sòl i les plantes. Aquest és l’objectiu del taller “Coneguem l’agricultura regenerativa” que ha organitzat la Regidoria de Sostenibiitat dins del programa d’educació ambiental i que durà a terme l’associació mediambiental la Sínia. Tindrà lloc el divendres, 29 de setembre, a les 17.30 hores, a Cal Dània.

L’agricultura regenerativa ens dona eines per a treballar la terra en el context d’emergència climàtica que estem vivint, posant l’accent en la salut del sòl. El seu objectiu és regenerar, estimular i mantenir la fertilitat de la terra, fent que aquesta sigui capaç de produir aliments utilitzant els recursos propis de la natura. Identificarem les necessitats de la terra dels nostres horts i compartirem què podem fer per millorar-la.

És una activitat gratuïta amb inscripció prèvia al correu electrònic natura@riugaia.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This