El Parc de Frederica Montseny estrena més jocs per a la canalla

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/9/2023 

Aquests dies els més petits han pogut estrenar un nou element de jocs que la Regidoria de Via Pública de Torredembarra ha instal·lat al Parc de Frederica Montseny. Es tracta de dos tobogans amb grimpadors i un tub que connecta les dues torres, amb disseny tropical i acabats de fusta, que s’integren amb l’entorn. La inversió ha estat de prop de 6.000 euros.

Aquest nou element infantil s’ha ubicat on fins ara hi havia el camp per a jugar a la petanca, un espai infrautilitzat. De fet, l’Ajuntament, a través de l’APP Millorem Torredembarra, havia rebut el suggeriment de canviar-ho per més jocs per als infants per part de diverses famílies usuàries del parc.

Amb aquesta actuació es culmina l’equipament infantil del parc, havent-hi dues zones diferenciades per a les diferents franges d’edat. Cal tenir present que fins ara les estructures existents eren per a infants de més de quatre anys, mentre que el nou element de jocs és per a nens i nenes d’entre un i sis anys.

La millora de l’oferta de jocs del Parc de Frederica Montseny ajudarà a que no se saturi de canalla la zona infantil de la pl. Mossèn Joaquim Boronat.

Foto: Nova zona de jocs infantlis de la qual ha poden gaudir els infants al parc de Frederica Montseny. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This