Taller familiar de cinema sobre el món del vi el 30 de setembre a la Biblioteca Mestra Maria Antònia

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/9/2023

Un taller familiar de cinema per a realitzar una auca cinematogràfica del vi. Aquesta és la nova proposta d’activitat gratuïta que es durà a terme a la Biblioteca Mestra Maria Antònia el pròxim 30 de setembre, a les 11 hores, dins del projecte Biblioteques amb DO.

La canalla gravarà en vídeo una auca, on representaran diferents moments de la producció del vi: des del conreu fins quan s’obren les ampolles. Faran dibuixos animats, escriuran versos, prepararan decorats, utilitzaran taps de vi per fer stop-motion i jugaran amb enginys.

Aquest taller va dirigit a totes les edats. Els infants de 4 a 6 anys han d’anar acompanyats i els més grans poden realitzar l’activitat de forma autònoma.

Anirà a càrrec d’Artur Díaz, tallerista que explica i actua a les Sessions de Filmoteca de la Federació Catalana de Cineclubs. Ha cofundat la Companyia Llavors de teatre social i, des de 2017, imparteix classes de teatre i cinema amb Expressa teatre a diverses escoles i a l’Espai Jove Garcilaso, entre d’altres. També es vincula al món de l’actuació, pedagogia i li·luminació de teatre.

L’organització va a càrrec de la Federació Catalana de Cineclubs i Servei de Biblioteques de la Generalitat i les inscripcions es poden fer al telèfon 667 17 12 91.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This