Greu onada de robatoris als horts de la Rasa

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/9/2023

Els pagesos de la partida de la Rasa de Torredembarra tornen a patir una onada de robatoris des d’inici d’aquest any i que aquest estiu s’ha intensificat fins a nivells “insuportables” per als propietaris dels productes robats. Vuitanta quilos de tomàquets, uns quants conills o 25 ous un sol d’aquests furts en són exemples. Gairebé un robatori cada dia, cosa que els ha creat molta indignació a causa de la impotència que senten.

Segons un dels pagesos afectats, Daniel Rovira, els lladres els vigilen i aprofiten quan van a dinar o el vespre i la matinada, quan ja han plegat, per cometre els delictes. Alguns cops han enganxat in fraganti els lladres, generant-se enfrontament i “situacions desagradables”, segons Rovira, que el desembre de 2021 va instal·lar unes càmeres amb sensors, que ja han detectat almenys 40 entrades a la seva explotació agrària.

Tancar el camí?

Després de l’onada de denúncies, la Policia Local ha decidit patrullar la zona, però els afectats ho consideren insuficient per acabar amb els robatoris. Una proposta que volen fer arribar a l’Ajuntament és el tancament excepcional dels camins. Ho plantejaran en una reunió que volen mantenir amb l’alcalde, Eduard Rovira.

Foto: Un dels camins que dona accés a horts de la Rasa des de la carretera. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This