Prop de 3.000 persones participen a les sessions de gimnàstica de manteniment a la platja d’aquest estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/9/2023

Vora 3.000 persones han participat aquest estiu a les sessions de gimnàstica de manteniment a la platja de la Paella que, com cada any, ha organitzat la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, del 3 de juliol al 31 d’agost. En aquesta ocasió, amb la novetat d’avançament d’horaris, de les 7.30 h a les 9.30 hores, per evitar les hores de màxima calor, i un dia més de sessions (els dissabtes) amb un ventall ampli de classes (tonificació, ioga, flexibilitat, hipopressius, pilatesi esquena sana).

Aquestes classes han tingut una mitjana de 245 persones per setmana. S’hi han de sumar les sessions de zumba dels divendres a vespre, amb una participació mitjana de 50 persones per classe. Enguany, també s’han realitzat tres activitats nocturnes gratuïtes, davant La Casona, sumant un total de prop de 200 persones. A la sessió de Pilates hi van prendre part 39 persones, a la de Ioga hi van assistir 56 i a la classe de Zumba es va arribar al centenar de persones ballant.

Foto: Una de les sessions de gimnàstica de manteniment a la platja. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This