La tempesta deixa gairebé 100 mm a Torredembarra i provoca algunes inundacions

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/9/2023

Torredembarra ha estat el municipi de Catalunya on ha plogut més aquesta nit i matinada del 20 de setembre. S’han registrat oficialment 93,2 mm, però alguns observatoris no oficials superaven els 100 i un ha arribat als 114 mm.

Aquesta intensa pluja ha causat diverses afectacions, però no s’han de lamentar danys personals. L’Ajuntament de Torredembarra ha informat des de xarxes socials que està avaluant la situació i treballant per tornar a la normalitat al més aviat possible.

Com sempre que cau molta precipitació els passos subterranis s’han inundat, arribant l’aigua. S’ha rescatat una dona que hi havia quedat atrapada amb el cotxe. Per altra banda, una paret ha cedit per la força de l’aigua i s’han inundat baixos i pàrquings. S’han produït talls en el subministrament elèctric en algunes zones del municipi.

Afectacions a Creixell

A Creixell, degut a l’acumulació d’aigua per la intensitat de les pluges, la Policia Local ha tallat al trànsit rodat el pas soterrat de la N-340 al Racò del César. També s’ha tallat inicialment el pas soterrat de la  N340 d’accés al Port Romà..

També a causa de la pluja s’ha produït una petita esllavissada al carrer Nostra Senyora. dels Àngels i inundacions de carrers al Port-Romà i a la part baixa del Racó del César. Els serveis municipals de l’Ajuntament de Creixell estant treballant per resoldre el mes aviat possible totes aquestes incidències.

Foto; El pas subterrani del Viló inundat i, a baix una esllavissada a Creixell. / AJ. TORREDEMBARRA / AJ.CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This