Creixell celebra la Processó del Santíssim Sagrament

 REDACCIÓ – Creixell, 18/9/2023

Com una de les tradicions creixellenques més arrelades, aquest dissabte, 16 de setembre, es va celebrar la Processó del Santíssim Sagrament pels carrers del poble.

Els nens i nenes de Creixell, acompanyats de les autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño i els membres de la Corporació Municipal de l’Ajuntament, amb la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policia Local, van anar en processó des de la Casa de la Vila fins a l’església amb les coques del Pa Beneït.  El Ball de Diables de Creixell ha integrat el Seguici Popular.

Després de l’Ofici Solemne es va fer la Processó del Santíssim Sagrament pels carrers del nucli històric, amb les corresponents parades en els diversos altars que els creixellencs preparen amb autèntica devoció. La Cobla de Ministrers Espremulls de Torredembarra va acompanyar tot l’esdeveniment.

En acabar, es va fer la tradicional Subhasta de la Coca del Goig, que es va adjudicar el veí Jaume Riambau per 260 eros. Els diners recaptats es van donar a la Parròquia de Sant Jaume.

Foto: Una imatge de la processó creixellenca. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This