La història de l’empresa ‘Conductors Elèctrics Mercadé’ es presenta a través del llibre de Lluís Català,

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/9/2023

La història de l’empresa industrial més gran creada per un torrenc a Torredembarra al segle XX es presenta en format llibre sota el títol “Conductos Elèctrics Mercadé, SA (CEMSA). Torredembarra 1925-1984”, de Lluís Català Massot, treball guanyador de la XV Beca de Recerca Història Manuel Creheut (2021) que atorga la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

L’acte tindrà lloc aquest dijous, 14 de setembre, a les 19 hores, al Pati del Castell. Acompanyant l’autor, hi seran Joan Maria Thomas, catedràtic d’Història Comtemporània de la URV; Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra, i Maria Gual, regidora de Cultura.

El llibre també fa conèixer la història professional del creador de la CEMSA, Josep Mercadé Recasens, i una Torredembarra plenament industrial ja desapareguda. El treball és el número 9 de la col·lecció “Memòries de la Torre”. Es pot adquirir al preu de 15,70 euros.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This