Sor Lucía Caram farà una conferència a Torredembarra el 15 de setembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/9/2023

Sor Lucía Caram visitarà divendres, 15 de setembre, Torredembarra per pronunciar la conferència “Militants de l’esperança”, a les 19 hores, al Pati del Castell, en un acte organitzat pel Grup de Dones de Torredembarra, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Cal recordar que enguany l’entitat celebra els 30+3 anys de la seva fundació.

La monja dominica va rebre la Creu de Sant Jordi l’any 2018 “pel seu compromís amb les persones més desfavorides com a promotora de la Plataforma Ciutadana de Solidaritat, creada al Convent de Santa Clara de Manresa, i la seva vinculació a la Fundació del Convent de Santa Clara”. També ha impulsat el ‘Programa Invulnerables’ de lluita contra la pobresa infantil.

Abans de la conferència, Sor Lucía Caram signarà el Llibre d’Or de la Vila.

Foto: Sor Lucía Caram és monja dominica. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This