‘Com podem ajudar a la biodiversitat urbana?’ , l’exposició que es pot visitar a Cal Bofill fins a finals d’octubre

REDACIÓ – Torredembarra, 5/9/2023

“Com podem ajudar a la biodiversitat urbana?” és l’exposició que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres feiners, de 10 a 14 hores, durant els mesos de setembre i octubre. En aquesta exposició, s’expliquen petites accions que poden ajudar a la fauna propera a trobar un lloc segur on alimentar-se i refugiar-se.

En un moment de la història on la pèrdua de biodiversitat, tant d’animals com de plantes, és tan accelerada, calen iniciatives que cadascú, d’una manera fàcil i divertida, pugui fer des de casa seva, ja sigui al balcó, a la terrassa o al jardí.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra i va a càrrec de GEPEC-EdC.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This