‘Des del balcó’, l’exposició de fotografies de Neus Pons Figuerola, a la Biblioteca de Baix a Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/9/2023

De l’1 al 16 de setembre, Neus Pons Figuerola presenta l’exposició de fotografies “Des del balcó”, una trentena d’imatges de diverses mides mostrant el sol naixent, a la Biblioteca de Baix a Mar. Es tracta de la primera exposició que acull des de la seva recent obertura.

Neus Pons Figuerola és filla de Baix a Mar (de “Ca la Nieves”). D’ençà del confinament, es va traslladar a viure de Barcelona, on residia, a Baix a Mar. Precisament arrel del confinament, es va iniciar a la fotografia i cada dia a l’estiu, a quarts de 8 del matí, fa fotografies amb el mòbil dels del balcó de casa, la qual cosa li permet veure cada dia una sortida de sol diferent i la varietat de colors: els roses, taronges, vermells, blaus, grisos i negres.

Dels centenars de fotografies que publica a les xarxes socials i envia per missatge a les seves amigues, n’ha triat una trentena, les preferides d’ella i de familiars per fer aquesta exposició. L’artista remarca que cada dia és diferent, el sol neix a vegades per Roda, a vegades entre les palmeres. Neus Pons exposa per primera vegada als seus 70 anys d’edat.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This