Detingut un jove per robatoris amb força en quatre habitatges i cinc interiors de vehicles al barri de Clarà

RDACCIÓ  Torredembarra, 31/8/2023

La Policia Local de Torredembarra ha detingut un jove, amb domicili desconegut, que hauria dut a terme robatoris amb força en quatre habitatges i cinc més en interior de vehicles, a més d’un furt, al barri de Clarà de Torredembarra, la nit de dissabte a diumenge passat. Hores abans, ja hauria intentat emportar-se part de la recaptació de la fira ubicada al passeig Miramar.

La detenció es va produir al passeig Miramar després d’una persecució policial de l’home, que havia fugit a peu quan la policia el va sorprendre al barri de Clarà, alertada per víctimes dels robatoris.

D’altra banda, la Policia Local va detenir un altre home la tarda de dilluns passat, al carrer Pirineu, sobre el qual hi havia una reclamació de recerca i detenció del Jutjat Penal número 5 de Barcelona per violència masclista.

Inspeccions

Els dies 28 i 29 d’agost sobre la mitjanit es van inspeccionar establiments d’alimentació per incompliment dels horaris d’obertura. Concretament, al passeig de l’Estació, al passeig de la Sort i al carrer dels Països Catalans. Es van aixecar un total de cinc actes per infracció de l’horari establert. L’objectiu és minimitzar i reduir la possibilitat de produir-se fets com son el botellot i la venda d’alcohol a menors, en especial en aquestes dates de festa major.

Foto: Diverses actuacions de la Policia Local de Torredembarra els darrers dies. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This