Dispositiu especial de control de vehicles i persones a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/8/2023

La Policia Local de Torredembarra ha impulsat aquest 23 d’agost un dispositiu especial de control de vehicles i persones amb la participació també dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, cadascú actuant en l’àmbit de les seves competències. Es tracta d’un tipus de control preventiu que té com a objectiu fomentar la cooperació i coordinació entre els diferents cossos de seguretat.

Es van establir dos punts de control, un al passeig Miramar, a la zona d’estació de trens, i l’altre en el creuament entre l’antiga carretera de la Riera de Gaià i l’avinguda d’Altafulla. En total, es van controlar 28 vehicles i es van identificar 43 persones. La Policia Local va posar cinc denúncies relacionades amb el trànsit per no disposar de la ITV en vigor i per conducció temerària, mentre que els Mossos d’Esquadra van realitzar tres denúncies per tinença de substàncies i armes prohibides en l’àmbit de la Llei de Seguretat Ciutadana.

Foto: Una imatge del dispositiu davant l’estació de ferrocarril. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This