Malcasats, música i sopar: s’obre la venda de tiquets de ‘La Tabarra’ de l’1 de setembre al Sal i Sucre

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/8/2023

Des d’aquest divendres, 18 d’agost, ja es poden comprar els tiquets per a ‘La Tabarra’, un nou acte que forma part del programa de Santa Rosalia. Es tracta d’un esdeveniment que es durà a terme el proper 1 de setembre, a les 21 hores, al local ‘Sal i Sucre’, del carrer Antoni Roig, que inclourà l’actuació del Ball de Malcasats i del grup de gralleres ‘Les Antines’.

A més, els assistents podran sopar alguns dels productes estrella de Cal Jan, com ara les pizzes artesanals; i acompanyar-ho tot amb refrescos i cervesa. Tot plegat, mitjançant la compra d’un tiquet, a preu de 25 euros, que obre avui la seva venda fins a esgotar existències i que es pot adquirir a la Pastisseria Cal Jan.

Sota el nom de ‘La Tabarra’, l’acte s’incorpora al programa de Festa Major amb el propòsit de celebrar Santa Rosalia d’una forma diferent i en un espai situat al bell mig de Torredembarra. La suma d’un ball parlat, la música tradicional i la gastronomia d’un dels establiments més reconeguts del municipi són els tres components principals d’un acte que neix amb voluntat de fer-se un lloc en el programa de Santa Rosalia.

Totes les actuacions del Ball de Malcasats

El Ball de Malcasats, per la seva banda, ha previst quatre torns d’actuació més, a banda del que farà l’1 de setembre, a les 21h, al Sal i Sucre. El mateix dia, hauran actuat a la plaça del Castell (19.15h) i al carrer Ample (20.15h).

El dissabte 2 de setembre oferiran la seva representació al carrer Indústria de Baix a Mar (11.30h) i al carrer del Forn (17.15h), just després d’un nou acte organitzat per l’entitat: “Cafè, xarrup i dolcet per un euret!”, on a banda de degustar aquests tres productes, es podran ballar els millors èxits musicals del darrer any.

Foto: El Ball de Malcasats actuarà al Sal i Sucre l’1 de setembre en una nova proposta original. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This