Núria Gómez dimiteix com a presidenta de l’Esplai de la Gent Gran i la relleva Emilio Giráldez

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/8/2023

Relleu al capdavant de l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra després de sis anys amb Núria Gómez com a presidenta. Gómez va fer efectiva la seva dimissió el passat 11 d’agost del càrrec “per a poder atendre les seves responsabilitats com a regidora de l’Ajuntament de Torredembarra”. El fins ara vicepresident de l’entitat, Emilio Giráldez, ha assumit la presidència després d’haver estat votat per unanimitat pels membres de la junta directiva.

Gómez havia estat renovada en el càrrec el passat 4 d’agost per unanimitat de l’assemblea. A causa de la pandèmia, la renovació de la junta de l’Esplai, que és cada quatre anys, havia quedat ajornada. La fins fa poc presidenta, assenyala que ha volgut dimitir “amb el temps suficient perquè es puguin organitzar abans de l’inici del nou curs”.

Per la seva banda, el nou president de l’Esplai de la Gent Gran de Torredembarra, Emilio Giráldez, apunta que el relleu en la presidència s’ha fet amb normalitat, seguint els estatuts. Afegeix que el maig vinent la junta decidirà si opta a seguir al capdavant de l’entitat o donen pas a un nou equip.

Foto: Núria Gómez ha deixat la presidència de l’Esplai de la Gent Gran a Emilio Giráldez./ ONA LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This