Visites guiades especials per veure sortir el sol des del far de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/8/2023

El far de Torredembarra es podrà visitar a l’alba per poder veure sortir el sol. Aquesta és la novetat de les visites guiades que es duen a terme durant tot l’any en diferents horaris de matí i tarda, segons l’època, organitzades per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra. Aquestes visites guiades especials tindran lloc a les 7 del matí dels dies 28 (català), 30 (castellà), 31 d’agost (català) i 1 de setembre (castellà).

Les visites guiades són per a un màxim de 7 persones. Tarifa general: 3 € per persona. Tarifa reduïda: 1,50 euros per persona. Aplicable a menors de 18 anys, titulars del Carnet Jove, majors de 65 anys i grups escolars de 20 persones prèvia visita concertada. La visita no es recomanable a menors de 10 anys. Cal fer les reserves al web www.turismetorredembarra.cat.

Foto: El far de Torredembarra és objecte d’una nova proposta de visita guiada. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This