La Mascarada celebra aquest 14 d’agost la seva desena edició a Cal Bofill

REDACCIO – Torredembarra, 10/8/2023

Aquest proper dilluns, 14 d’agost, se celebrarà La Mascarada, un esdeveniment d’estiu a Torredembarra que arriba a la desena edició sense haver aconseguit consolidar-se. Per això, enguany, l’Ajuntament de Torredembarra ha decidit canviar el model d’aquesta festa i no hi haurà rua.

El Carnaval d’estiu torrenc arrencarà a les 19:00 hores a Cal Bofill amb la Festa de l’escuma i seguirà a les 20:00 hores amb el Berenar per la canalla. A les 23:00 hores seguirà la Mascarada amb el Concurs de Disfresses i mitja hora després continuarà amb la Rumba sin fronteres, per acabar a les 2.00 hores amb DJ Choices.

El guanyador de la millor disfressa guanyarà un dinar i marxandatge de Torredembarra. Els premis seran: Millor disfressa individual, Millor disfressa en parella i Millor grup de 4 persones disfressades. Les inscripcions es poden fer el mateix dia 14 a les 19:00 hores a Cal Bofill.

Foto: La Mascarada se celebrarà enguany per desè cop però sense rua, com en les edicions anteriors. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This