Torredembarra acull l’11 d’agost un dels concerts del 43è Cicle ‘Els orgues de Catalunya’

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/8/2023

L’11 d’agost arriba una nova proposta musical a Torredembarra i és que la capital del Baix Gaià acollirà un estiu més un dels concerts del 43è Cicle “Els orgues de Catalunya”. La cita serà a les deu de la nit a l’Església de de Sant Pere Apòstol.

El concert anirà a càrrec de Jordi Pajares i interpretarà un repertori de compositors dels segles XVI, XVII i XVIII, entre els quals destaquen Bach, De Cabezón i Elias.

Jordi Pajares, nascut a Barcelona el 1971, format al Conservatori Superior de Música del Liceu, té una llarga trajectòria com a organista amb concerts amb solistes instrumentals i vocals, i ho combina amb la docència. Toca l’orgue i acompanya el culte a diferents esglésies  catalanes. Ha enregistrat per Catalunya Música, Canal 33 i diverses emissores locals i canal de Youtube.

Foto: Jordi Pajares tocarà a Torredembarra l’11 d’agost. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This