Obert el procés selectiu per cobrir una plaça d’oficial d’instal·lacions a l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/8/2023

Fins al 19 d’agost, resta obert el termini per participar en el procés selectiu per cobrir una plaça d’oficial d’instal·lacions de l’Ajuntament de Torredembarra, amb caràcter laboral temporal, i la creació d’una borsa de treball.

La presentació de la sol·licitud per participar en el procés és preferentment de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra, cercador de tràmits: “Admissió a convocatòries de selecció de personal”, que adreça a l’enllaç https://torredembarra.convoca.online/ i escollir l’opció de la convocatòria: “Concurs-oposició d’una plaça d’oficial d’instal·lacions amb caràcter interí”.

També es podrà presentar presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Nova oferta de feina a l’Ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This