El servei de la biblioteca de Baix a Mar, en marxa des d’aquest 31 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/8/2023

Aquest passat dilluns, 31 de juliol, es va activar el servei de la biblioteca de Baix a Mar, que es troba al Carrer Carreró 4 (carrer de vianants). L’horari d’apertura al públic, fins a primers de setembre és els dilluns, dimarts i dijous de 16 a 19 hores. Tot i estar en procés de trasllat i renovació, s’ha aconseguit obrir el centre a l’estiu, que permet als usuaris de la zona de Baix a Mar accedir al servei bibliotecari.

Aquesta temporada els usuaris poden gaudir de l’àrea d’estudi i treball, zona electrificada i un espai infantil per a les famílies que visiten la biblioteca, que compta amb connexió Wi-Fi.

El fons és d’especialització marinera i actualment consta de novel·la, col·lecció infantil, revistes, pel·lícules i contes sobre el mar, i compta amb una selecció de mostra als expositors del local. Tot i així, el fons és itinerant i cada setmana disposarà de canvis en l’oferta llibres disponibles als usuaris. També s’ofereix a diari la premsa.

L’establiment ha comptat amb la recuperació i restauració del mobiliari de l’antiga biblioteca gràcies a la col·laboració de la Fundació Onada. Així mateix, es pretén proporcionar un equipament i mobiliari nou pel projecte de renovació de l’espai. Les instal·lacions han estat reformades i adaptades per millorar-ne l’accessibilitat, amb la construcció d’una rampa a l’entrada i l’habilitació d’accés al serveis.

Si l’usuari ho sol·licita prèviament, la biblioteca ofereix el servei de préstec del fons de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. També es pot sol·licitar el préstec interbibliotecari i la creació de carnets d’usuari.

Foto: Una imatge de l’interior de l’equipament cultural. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This