La Policia Local de Torredembarra participa en la campanya de control de velocitat d’àmbit europeu

REDACCIÓ -Torredembarra, 31/7/2023

La Policia Local de Torredembarra participa, del 31 de juliol al 6 d’agost, en una campanya de control de velocitat d’àmbit europeu. Es disposarà d’un equipament cedit pel Servei Català de Trànsit i els controls es realitzaran en punts i carrers del nucli urbà amb la finalitat de reduir l’excés de velocitat i la sinistralitat.

Cal tenir present que els punts de control de velocitat es realitzaran amb efectius de la Policia Local uniformats i les eventuals denúncies que es puguin produir es notificaran al moment, sempre i quan les condicions del trànsit ho permetin.

Foto: Nova campanya de la Policial Local de Torredembarra per controlar la velocitat. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This