L’Ajuntament de Torredembarra vol reduir els terminis dels permisos d’obres abans d’acabar l’any

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/7/2023

Fa un any vam publicar aquesta notícia sobre el malestar que hi havia entre industrials i veïns de Torredembarra per la lentitud la resolució dels permisos d’obres a l’Ajuntament de Torredembarra. Més de dotze mesos després, la situació no ha millorat. Un industrial explica al Torredembarra Actualitat que després de l’estiu passat es va notar una certa agilització en les obres menors, però en els últims mesos s’han tornat a allargar els temps d’espera.

Aquest empresari també denuncia que des del Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Torredembarra encara demanen més documents i tràmits que abans i posa com exemple unes obres per canviar les rajoles d’un lavabo en què els van requerir un croquis de l’actuació  que havien de fer. “A molts clients tot això se’ls fa una muntanya i hi ha el risc que es tirin enrere i perdem un client”, apunta.

Un veí de Torredembarra ha explicat el seu cas al Torredembarra Actualitat: “Porto des del 22 de febrer amb un projecte particular presentat per fer un porxo, piscina i tanca. Truco a l’Ajuntament i no tenen termini. Com jo, molts veïns i professionals estem igual. En teoria, l’administració hauria d’alleugerir tots aquests projectes que dinamitzen l’economia local, però el que fa és el contrari”.

Des de la Regidoria d’Urbanisme, el seu nou titular, Javier Perellón, reconeix que al departament hi continua mancant personal i que això es nota en els terminis d’aprovació dels permisos d’obra, que situa en sis mesos per a obres major i un mes per a les menors. “Tenim una persona de baixa i el setembre esperem incorporar-ne una altra. Espero que abans de final d’any hàgim pogut reduir aquestes terminis”, declara Javier Perellón, que el juny passat va assumir el càrrec de regidor d’Urbanisme i Habitatge.

Foto: El funcionament de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Torredembarra continua generant queixes entre industrials i veïns. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This