Detingut un individu a Torredembarra per robar un bossa a la platja

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/7/2023

La Policia Local de Torredembarra va detenir el passat 26 de juliol un individu veí de Barcelona, per un delicte de furt a la platja. Els fets van tenir lloc a les 12 del migdia, quan els agents que realitzaven tasques de prevenció a la zona de platja van observar un individu que corria en sentit contrari a la marxa del vehicle policial.

Posteriorment, i en arribar a la plaça Esdevenidor, el coordinador del Servei de Socorrisme va avisar als agents que la persona encarregada del servei de tendals de la platja havia sortit corrent darrera d’un noi que havia furtat una bossa.

Davant d’aquest fet, els agents van iniciar una recerca per la zona i en arribar al carrer Antina cruïlla amb l’avinguda de Francesc Macià van observar a la persona responsable dels tendals que gesticulava assenyalant un home que es trobava en un banc. Informa als agents que una clienta dels servei de tendals havia vist com la persona seguda al banc havia furtat una bossa d’un tendal.

Després d’identificar a la persona, que no disposa de cap document acreditatiu, i comprovar que no podia demostrar la procedència dels objectes de l’interior de la bossa que portava, els agents van procedir a la seva detenció per furt i posteriorment el traslladen a les dependències policials del Cos de Mossos d’Esquadra de El Vendrell.

Foto: Detenció de la Policia Local de Torredembarra a la platja. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This