Visita a la nova gespa del camp de futbol municipal de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/7/2023

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira i la regidora d’Esports, Berta Castells, acompanyats de membres de la Corporació Municipal han visitat aquest dilluns, 24 de juliol, el camp de futbol municipal on recentment han finalitzat les obres d’instal·lació de la nova gespa artificial.

A la visita també ha estat present Ignasi Senabre, representant de l’empresa Sports and Landscape SL, instal·ladora a l’estat espanyol de l’alemanya Polytan Gmbh, empresa adjudicatària que ha dut a terme les obres és per un import de 360.542,92 euros + IVA.

Destaca el fet que es tracta d’una gespa artificial que compta amb un certificat sobre petjada ambiental que garanteix una emissió de CO2 neutra en la seva producció i és la primera instal·lada a la Península Ibèrica. Las gespa està fabricada amb canya de sucre i, entre d’altres beneficis ambientals, suposa un estalvi d’aigua de reg d’un 30% aproximadament. Igualment, aquest sistema permet que la temperatura sigui un 10% més baixa a la zona, per l’efecte de la gespa.

Foto: Un moment de la visita al camp de futbol de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This