El 29 de juliol arriba la Shopping Night Marinera a l’eix comercial de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/7/2023

L’essència marinera de Torredembarra serà la temàtica central de la sisena edició de la Shopping Night, que tindrà lloc el pròxim 29 de juliol, de 19 a 23.30 hores, als carrers de l’eix comercial.

Activitats per a un públic familiar per potenciar el comerç de Torredembarra. Precisament per incentivar la compra als comerços locals durant la Shopping Night, les persones que comprin als establiments participants rebran uns sobres i si al seu interior hi ha una fitxa daurada hauran guanyat un obsequi.

Programació

De 19 a 23 h: Infables*, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat i a la plaça del Castell.

De 19 a 23.30 h: Taller infantil mariner*: pinta la teva petxina i crea la teva figura marinera, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat.

De 20 a 23.30 h: Pintacares de temàtica marinera*, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat i a la plaça del Castell.

De 21.30 a 23.30 h: Música a càrrec del Dj. Ethian Guerrero, a la plaça de la Font.

* Activitats amb cost d’1 euro. Les fitxes per participar-hi es poden comprar a la carpa de Turisme (ubicada a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat) o aconseguir-les gratuïtament comprant a qualsevol dels 35 comerços participants.

L’organització de la Shoping Night va a càrrec de la Regidoria de Turisme i Comerç i compta amb la col·laboració de Maystar i els comerços participants.

Foto: Una imatge del Shopping Night de l’any passat. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This