Prorrogada l’exposició de ‘Pintar, una forma de viure’, d’Àngel Algueró, fins el 18 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/7/2023

L’exposició “Pintar, una forma de viure” de l’artista Àngel Algueró ha estat prorrogada i es podrà visitar fins al 18 d’agost, a la Sala Lluís d’Icart de Torredembarra, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores.

En aquesta exposició, es pot contemplar part de la sèrie “XXL”, de la qual forma part l’obra que va ser guanyadora l’any 2020 del XlX Premi d’Arts Plàstiques Pere Romeu, que concedeix l’Ajuntament de Torredembarra. Juntament amb aquesta sèrie, el pintor ens presenta un altre registre, obra creada sobre cartró, de temàtiques variades, imatges industrials, urbanes i bodegons.

Àngel Algueró Borràs, nascut a Tortosa, és pintor autodidacta des de l’any 1992. Ha exposat, tant individual com col·lectivament a Tortosa, Amposta, Tarragona, Barcelona, Sevilla i Alacant, entre d’altres ciutats. Guanyador de nombrosos premis destacant el Premi de pintura de Belles Arts de Sant Jordi -Països Catalans, de la Fundació Perelló de Bellpuig o el primer premi en el certamen Internacional d’Art sobre paper Fundació Barcelona Olímpica 2023.

Foto: Una de les obres que es poden veure a l’oposició. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This