Torredembarra es queda sense trenet turístic aquest estiu

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/7/2023

Són molts les torrenques i els torrencs i també els visitants que aquest estiu es pregunten perquè no hi ha el tradicional trenet turístic de Torredembarra. La raó és que la licitació que es fa cada any per aquest servei va quedar deserta i no hi ha hagut temps material per realitzar-ne una altra.

La regidora de Turisme, Jovita Baltasar, explica que quan va prendre possessió del càrrec es va trobar amb aquesta situació i el que ha fet ha estat començar a treballar perquè l’estiu vinent no passi el mateix i Torredembarra pugui tornar a tenir trenet turístic- “Estem buscant idees i analitzant els models dels municipis del nostre voltant. Ja tenim un parell d’idees que poden ser interessants per l’any vinent”, assenyala Baltasar.

L’estiu passat només es va presentar a la licitació una empresa de Granada i enguany ja no va optar a oferir aquest servei. Enguany el termini de presentació d’ofertes va acabar sense cap oferta segons l’anunci publicat al Perfil del Contractant de Torredembarra el passat 7 de juny..

Foto: Una imatge del trenet turístic de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This