‘Corriol a la platja’, l’exposició que es pot visitar a Cal Bofill fins a finals d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/7/2023

“Corriol a la platja” és l’exposició que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes de juliol i fins a finals d’agost. En aquesta exposició, es dona a conèixer el corriol camanegre, un ocell que comparteix les platges amb nosaltres i amb qui hem d’aprendre a conviure-hi.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra i va a càrrec de GEPEC-EdC.

Cal recordar que l’Ajuntament de Torredembarra va executar l’any 2022 el projecte de recuperació de l’hàbitat del corriol camanegre (Charadrius alexandrinus) Muntanyans, potenciant l’espai avant duna com a lloc preferent per a la seva nidificació.

Foto: El corriol camanegre és un dels habitants de la platja torrenca. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This