L’accés a la urbanització Marítima ja està regulat per semàfors

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2023

L’accés a la urbanització Marítima de Torredembarra a través de l’N-340 ja està regulat per semàfors i aquest matí d’aquest divendres, 14 de juliol, ja han entrat en funcionament, donant resposta a una llarga reivindicació veïnal que l’Ajuntament de Torredembarra va traslladar a la Subdelegació del Govern a Tarragona.

Les dues administracions van arribar a un acord de col·laboració i, finalment, Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana va iniciar fa uns mesos les actuacions per instal·lar la regulació semafòrica i l’Ajuntament ha dut a terme la instal·lació elèctrica i es farà càrrec del subministrament.

Tant l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, com el regidor de Via Pública, Vale Pino, han mostrat la seva satisfacció perquè els accessos a la Marítima seran a partir d’ara més fàcils i més segurs, tant per a vehicles com per a vianants, reduint la perillositat d’aquest tram de la via.

Foto: Una imatge dels nous semàfors instal·lats a l’accés a la Marítima. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This