La torrenca Àurea Rodríguez guanya el Premi Humanidades Digitales Hispánicas

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/7/2023

L’Associació Humanidades Digitales Hispánicas ha premiat la biotecnòloga i divulgadora torrenca i col·laboradora del Torredembarra Actualitat, Àurea Rodríguez, i el seu projecte ‘Sinergentes’, amb el guardó ex aequo a Millor iniciativa de comunicació, divulgació i difusió en mitjans. El jurat ha valorat el “seu grau d’abast i capacitat de transferència a la societat a nivell general”.

Rodríguez ha compartit la distinció amb ‘Redes sociales del proyecto Dynat-Inc. Estudiar el poblamiento rural romano y tardoantiguo en la Península Ibérica desde una perspectiva interdisciplinar’, de Leticia Tobalina Pulido y María Mellado Chaves

El jurat estava composat per Bartolomé Yun Casalilla (Universidad Pablo Olavide), Guillermo de Bernardo Roca (Universidade da Coruña), Lidia Bocanegra Barbecho (Universidad de Granada), María Teresa Santa María Fernández (UNIR) i Carlota Fernández Travieso (Universidade da Coruña i vocal de la HDH que ha actuat com a secretària del jurat).

Humanidades Digitales Hispánicas (HDH) és una associació acadèmica sense fins de lucre que té com a objectius propiciar l’intercanvi d’experiències científiques en relació amb les Humanitats Digitals, explorar perspectives de col·laboració entre investigadors i interessats en el camp de la Informàtica i les Humanitats (amb particular interès en els continguts que interessin als estudis hispànics), fomentar l’estudi i la formació en el camp de les Humanitats Digitals, difondre els treballs dels seus membres i organitzar congressos en els quals s’examinin temes d’interès general sobre el camp de les Humanitats Digitals.

Foto: La col·laboradira d’Àurea Rodríguez ha aconseguit un nou premi. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This