Novetats en els locals electorals de Torredembarra per a les Generals del 23 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/7/2023

Les Eleccions General del 23 de juliol arriben a Torredembarra amb canvis en la distribució dels col·legis electorals. Concretament, els veïns i veïnes de la secció 7 (carrers compresos entre l’avimguda Diagonal, el passeig Miramar i el carrer de Lleida) podran votar al Casal Municipal, en lloc de la piscina municipal. La resta de seccions mantenen els mateixos col·legis electorals que en les municipals del mes de maig. Una altra novetat és que tots els locals electorals disposaran d’un punt d’informació durant tota la jornada i també es podrà sol·licitar informació al telèfon 977 64 00 25, de 9 a 20 h.

D’altra banda, igual que a les passades eleccions municipals, l’Ajuntament durà a terme altres actuacions per facilitar el desplaçament dels veïns i veïnes de Torredembarra que vulguin exercir el seu dret a votar:

-Servei especial de transport sanitari adaptat gratuït per al diumenge 23 de juliol, jornada d’eleccions generals, dirigit a facilitar el desplaçament a les persones amb mobilitat reduïda que vulguin exercir el seu dret a votar. El servei estarà operatiu de 9 a 20 hores. Les persones que necessitin fer ús d’aquest servei han de trucar al telèfon 658 59 40 31.

-Servei de bus urbà gratuït durant tota la jornada electoral.

Es recomana als electors/es que per confirmar quina és la seva mesa electoral, consultin la targeta censal que rebran a casa o la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística en el aquest. enllaç:

Recordem que en les darreres eleccions municipals hi van haver moltes queixes de veïns i veïnes per la distrobució i l’organització dels locals electorals a Torredembarra,

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This