L’Ajuntament de Torredembarra incorporarà cinc persones amb una subvenció del SOC

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/7/2023

Cinc persones s’incorporaran a l’Ajuntament de Torredembarra durant el mes de setembre dins del programa Treball i Formació 2023 que té per objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral. Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). En total, la subvenció que rebrà l’Ajuntament és de 176.232 euros.

S’ha previst destinar quatre persones a tasques d’auxiliar administratiu/va (dues en la línia MG52 per a persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, una en la línia PANP per a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades, i una altra en la línia DONA per a dones en situació d’atur, incloses en les víctimes de violència masclista, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades). També s’ha previst destinar una altra persona a tasques de dinamització juvenil en la línia PANP.

Per poder participar en el procés de selecció les persones candidates han de venir obligatòriament derivades del Servei d’Ocupació de Catalunya. Per aquest motiu, les persones que hi vulguin prendre part han de comunicar el seu interès a l’Oficina de Treball de Tarragona (telèfon 900 800 046 fins al 18 de juliol).

Línia PANP

Poden participar les persones en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació. Per aquesta línia, s’entén per persones en situació d’atur de llarga durada, les persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos, durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

Línia DONA

Poden participar les dones en situació d’atur que es trobin en una de les situacions següents:

a) Les dones en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), en situació de violència masclista.

b) Les dones en situació d’atur de llarga durada no perceptores de prestació per desocupació. S’entén per dones en situació d’atur de llarga durada, les dones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), com a mínim 6 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de la presentació de la corresponent oferta d’ocupació.

Línia MG52

Poden participar les persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

Les persones seleccionades comptaran amb un contracte de treball de dotze mesos de jornada completa, que inclou 60 hores de formació obligatòria i 134 d’acompanyament.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra comptarà amb cinc treballadors més a partir del mes de setembre. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This