L’1 de juliol s’obre el termini del procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball d’operaris polivalents

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/6/2023

Aquest dissabte, 1 de juliol, s’obre el termini per participar en el procés selectiu per a la constitució d’una borsa de treball d’operaris polivalents de serveis varis per a l’Ajuntament de Torredembarra. La presentació d’instàncies finalitza el 17 de juliol.

La presentació de la sol·licitud serà preferentment de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra, cercador de tràmits: “Admissió a convocatòries de selecció de personal”, que adreça a lenllaç https://torredembarra.convoca.online/ i escollir l’opció de la convocatòria: “Borsa de treball d’operaris polivalents”. També es podrà presentar presencialment a l’oficina d’atenció al ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: En marxa una nova borsa de treball de l’ajuntament torrenc. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This