El Casal d’Estiu Municipal de Torredembarra arrenca amb una setantena d’infants per setmana

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/6/2023

Una setantena de nens i nenes han iniciat aquest dilluns, 26 de juny, el Casal d’Estiu Municipal, a l’Escola Antoni Roig, que organitza la Regidoria de Joventut amb través de Viu Lleure, una associació educativa sense afany de lucre. El casal d’estiu de Torredembarra és un servei d’educació no formal, amb caire lúdic, que es du a terme del 26 de juny al 28 de juliol, amb una setantena d’infants setmanalment, amb servei de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores i amb possibilitats d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 14 hores.

Es realitza en l’entorn habitual, proper i quotidià dels nens i nenes que permet que descobreixin, valorin i aprofitin la gran varietat de recursos culturals, cívics, esportius entre d’altres que ofereix el medi local.

El regidor de Joventut, Xavier Suárez, ha visitat el casal i ha explicat que enguany s’ha dut a terme un petit increment de places però que cal treballar per poder-les ampliar més en un futur ja que hi ha molta demanda.

Per la seva part, el director de Viu Lleure, Jesús Calluela, ha comentat que els infants compten amb un grup de deu monitors i monitores i dues vetlladores. El centre d’interès del Casal serà “Gaia, superagent secret@. Un món per a tothom” i es duran a terme tot un seguit d’activitats com ara piscina, jocs, tallers, sortides culturals, a la platja o als horts ecològics, activitats de reciclatge o col·laboracions amb entitats del poble.

Foto: Un moment de la visita del regidor de Festes i Joventut, Xavier Suàrez. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This