Retirada de les restes de pirotècnia el 25 de juny a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/6/2023

Ecologistes en Acció ha organitzat una recollida de les restes de pirotècnia aquest proper diumenge, 25 de juny, a partir de les 9:30 hores, a Torredembarra. Es tracta del segon #letscleanup temàtic de l’any. El punt de trobada és a del proper diumenge, Cal Bofill i les inscripcions es podem fer a tarraco@ecologistesenaccio.cat.

L’entitat ecologista afirma que “la Revetlla de Sant Joan és una de les nits importants per a molts, però és un dia dur pels ecosistemes, sobretot els costaners”. Segons Ecologistes en Acció, “l’ús de pirotècnia implica una emissió de residus molt elevada i afecta seriosament a la fauna que conviu als ecosistemes i fins i tot, implica un perill per a la salut dels nostres petits que poden trobar i manipular petards defectuosos que no van arribar a detonar”.

Foto: Les restes de pirotècnia són un problema per al medi ambient en èpoques com aquesta. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This