La Policia Local de Torredembarra deté un home per agressió amb arma blanca

REDACCIÓ  Torredembarra, 23/6/2023

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dimecres, 22 de juliol, a la matinada un home, veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte de lesions a un altre veí del municipi amb qui es coneixien amb una navalla.

Agents de la Policia Local que es trobaven duent a terme un control de trànsit al carrer dels Filadors, passada la mitjanit, van ser alertats per la mateixa víctima que els va demanar ajuda perquè havia patit una agressió i tenia una ferida sota l’aixella de 3 centímetres per arma blanca. Un testimoni dels fets va aportar un vídeo, moment en què la Policia va reconèixer el presumpte agressor.

A més, al lloc on es va produir l’agressió, la Policia Local hi va trobar el DNI, el permís de conduir i unes ulleres del presumpte agressor. Des d’allí es van traslladar al seu domicili on van trobar la navalla ensangonada i el van detenir. La víctima va ser atesa i traslladada a l’hospital.

Detingut per violència masclista

D’altra banda, la Policia Local va detenir dilluns, al voltant d’un quart de sis de la tarda, un jove, veí de Torredembarra com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista. La Policia Local va ser alertada per un vianants que sentien crits dins d’un habitatge del carrer de Ferran de Querol.

Foto: Dues detencions a Torredembarra els darrers dies. / AJ, TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This