Els Nois de la Torre traslladen el seu local a una nau del Polígon Roques Planes

JORDI SALVAT – Torredembarra, 21/6/2023

La Colla castellera Nois de la Torre ha resolt almenys per als propers anys el problema que tenien amb el seu local d’assaig. L’espai del carrer Carnisseria s’ha quedat petit i els darrers mesos els havien dedicar a trobar un nou local. I l’han trobat al Polígon Roques Planes, gràcies a la cessió d’una nau per part del seu propietari i soci protector de la colla, Octavi Solé.

Aquest dimecres, 21 de juny, el president dels Nois de la Torre, Toni Garcia, i el propietari de la nau, Octavi Solé, han signat el document en el qual es concreta la cessió d’aquest espai de 600 metres quadrats i nou metres d’alçada màxima. La cessió és gratuïta i la colla castellera cobrirà les despeses d’electricitat i aigua.

En pocs dies comencen unes petites obres per adequar els vestuaris i serveis, instal·lar  una xarxa protectora i també netejaran a fons l’espai, amb l’objectiu de poder assajar-hi en un parell de setmanes.

Una colla en creixement

“L’actual local s’havia quedat petit i no cobria les necessitats socials i els requisits de seguretat. Estem creixent molt i ho demostra que abans de la Festa del Quadre lliurarem 35 camises noves”, ha afirmat el president dels de la camisa blau cel, que ha destacat que la cessió és temporal i, per això, continuen els contactes amb l’Ajuntament de Torredembarra per trobar un local definitiu.

Per la seva banda, Solé ha expressat el seu desig que la cessió duri els màxims anys possibles i serveixi perquè es puguin fer millors castells i ha assenyalat que, si cal, aixecaran més la teulada. I és que l’objectiu de la colla a curt termini és aconseguir carregar un castell de vuit. Actualment ja compten amb uns 200 membres i estan en una dinàmica de creixement. García ha assenyalat que han intentat trobar un local al nucli antic però ha estat impossible i ha indicat que la nau on ara assajaran està a menys de deu minuts de l’anterior i compta amb un aparcament amb moltes places.

Fotos: A dalt, signatura de la cessió per part d’Octavi Solé i Toni García i, a baix, membres de la colla castellera davant del local. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This