Compte enrere per l’11 edició de la Caminada Nocturna, que enguany serà el 26 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/6/2023

El 26 d’agost serà aquest estiu la data de L’11a edició de la Caminada Nocturna entre Tarragona i Torredembarra. Tindrà el tradicional recorregut de 14 quilòmetres entre la platja de l’Arrabassada i Cal Bofill. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a la pàgina web del Club Excursionisme Torredembarra.

La caminada recorre en la seva major part el Camí de Ronda i passa per punts com les platges de la Savinosa, Capellans, el bosc de la Marquesa, La Móra, Tamarit, la platja d’Altafulla, la cala del Canyadell o el Roquer, abans d’arribar a Torredembarra pel Roquer. Els participants tindran fins a quatre hores i mitja per completar el recorregut i hi haurà dos avituallaments: el primer, a La Móra i el segon, a l’arribada.

La sortida en autocar des de Torredembarra es farà a les 20 hores des de l’Escola Antina i la caminada començarà a les 20.30 hores. Per participar-hi és obligatori portar llum frontal.

El preu de la inscripció és de 20 euros si es fa abans del 6 d’agost, i de 24 euros si es realitza entre el 7 i el 18 d’agost. Inclou el transport en autocar, samarreta tècnica i dos avituallaments.

Foto: Una imatge d’una edició anterior de la caminada nocturna- / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This